Loading ...

Despre noi

Specialiști în echipamente și soluții IT

Fondată în 1993 cu capital 100% privat, Tandem este una dintre cele mai importante firme distribuitoare de echipamente și soluții IT, case de marcat fiscale, unde suntem numărul 1 în topul vânzărilor din județul Olt. Ocupăm o poziție foarte bună în rândul firmelor de profil din România.

Misiunea

Soluții IT flexibile la prețuri echilibrate

Acționăm în mod continuu pentru a pune la dispoziția clienților noștri cele mai avansate soluții în domeniul IT . Testăm în mod continuu piața pentru a identifica idei noi care să ne evidențieze ca furnizor de soluții IT. Singurul nostru obiectiv este să oferim soluții IT flexibile la prețuri echilibrate care să permită clienților noștri gestionarea sigură a informațiilor esențiale .

Angajați

Personal cu experiență vastă în domeniul IT

Investim în pregătirea angajaților noștri și prețuim perfecționarea continuă și ideile inovatoare pentru a crea o cultură ce promovează un mediu de activitate dinamic.

Parteneri de nădejde

Service prompt
Soluții durabile
Componente de calitate
Suport profesionist

Reparații calculatoare
Identificăm şi remediem orice problemă care poate apărea la un calculator
Service Case de Marcat Fiscale
Vă oferim service specializat pentru casele de marcat prin posibilitatea achizițonării de contracte de service sau solicitare intervenții atunci când aveți nevoie.
Soluții Backup & Recovery
Protejează-ți informațiile importante pe care afacerea ta se bazează. Soluții profesionale. Servicii livrate rapid și la cele mai înalte standarde. Cere o ofertă online.
Service rețele
Oferim servicii complete pentru rețele structurate de calculatoare de la proiectare, executare, configurare, până la întreținerea periodică.
Consultanță IT și echipamente electronice fiscale
Echipamente, soft și servicii de consultanță & suport de calitate.
Service Tehnică de Calcul și Birotică
Întreținem și reparăm toată gama de echipamente de tehnică de calcul, PC-uri, monitoare, imprimante, echipamente multifuncționale, scannere, copiatoare.

  Book an Engineer

  Collection Day

  Computer / Laptop

  Brand

  Operating System

  First name

  Last name

  Email address

  Contact phone number

  Address

  City

  Special requests