Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0,00 Lei
Coşul tău este gol!
call
Telefon Telefon: 0349-402.562 Telefon/fax: 0249-433.050
 
 
TRANSPORT GRATUIT
la sume de peste 1200 de lei
 
GARANTIE 3 ANI
Ai garantie 3 ani la produsele refurbished
 
COMANDA MINIMA - 100 RON
Comanda minima este de minim 100 RON
 

Refurbished

Refurbished by Tandem | Calculatoare, monitoare, imprimante si workstation-uri refurbished. Smart Deal.
Super pret - achizitionand servere refurbished by Tandem | Calculatoare, monitoare, imprimante si workstation-uri refurbished economisesti. O parte din serverele refurbished by Tandem | Calculatoare, monitoare, imprimante si workstation-uri refurbished beneficiaza gratuit de sisteme de operare Microsoft Refurbished (Windows Server) cu media (DVD) instalare inclus.

De 3 ori testat - o data testat de catre producator si dublu testat de catre specialistii Tandem | Calculatoare, monitoare, imprimante si workstation-uri refurbished. Hard disk-ul are 100% viata functionand in parametrii maximi si nu are nici un bad, memoria este 100% functionala (fara erori sau intarzieri), condensatorii sunt verificati, controlerul raid, bateria si coolerele sunt testate pentru a functiona in parametrii normali. Serverul refurbished by Tandem | Calculatoare, monitoare, imprimante si workstation-uri refurbished functioneaza impecabil, fiind calitativ superior fata de cel second hand.

Livrare 24 de ore si utilizare imediata - se livreaza ambalat in cutie, atunci cand e cazul cu sistem de operare preinstalat, partitie recovery, media cu drivere, si toate cablurile aferente.

ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după: