Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0,00 Lei
Coşul tău este gol!
call
Telefon Telefon: 0349-402.562 Telefon/fax: 0249-433.050
 
 
TRANSPORT GRATUIT
la sume de peste 1200 de lei
 
GARANTIE 3 ANI
Ai garantie 3 ani la produsele refurbished
 
COMANDA MINIMA - 100 RON
Comanda minima este de minim 100 RON
 

Termeni si conditii

Introducere
S.C. TANDEM S.R.L. cu sediul in Slatina, strada Vintila Voda, nr. 29, judetul Olt, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J28/1280/1993  si avand Codul Unic de Inregistrare: 4938379  este compania care administreaza site-ul www.tandem.ro.
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina. Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.


Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului www.tandem.ro este proprietatea SC TANDEM SRL si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.
Este  interzisa copierea continutului site-ului, a fotografiilor si a datelor, fara acordul nostru. Acestea pot fi folosite numai cu acordul in scris al unui reprezentant legal TANDEM.
Folosirea fara acordul TANDEM, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Puteti raporta orice eventuala incalcare a drepturilor de autor sesizata pe site la adresa office@tandem.ro.

Confidentialitatea datelor
 
Stimati cumparatori,

Toate datele preluate pe acest website sunt preluate pe serverele noastre, ele sunt gestionate conform Legii  nr.677 din 2001, nici o alta companie sau persoana nu va avea acces la aceste date. Informatiile cerute de noi sunt strict date ce se folosesc la facturarea produselor. Cand faceti cumparaturi in magazinul nostru va vom intreba numele, emailul, adresa de livrare, ora de livrare dorita, CNP-ul,  numarul de telefon si metoda de plata.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC TANDEM SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
TANDEM nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.tandem.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
 
TANDEM poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newesletter si poate trimite felicitari , cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
 
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa:  , strada Vintila Voda, nr. 29, Slatina, Judetul Olt.

TANDEM nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Totodata tinem sa mentionam ca nu trimite corespondenta fara acordul explicit  al clientului.
 

Va asiguram de deplina confidentialitate a tuturor datelor preluate.

 

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Cititi Politica de confidentialitate PayU si pentru mai multe informatii despre subiect.

Cititi  si  pentru detalii complete legate de sistemul 3-D Secure.
 
Declararea responsabilitatii
Continutul site-ului www.tandem.ro a fost alcatuit cu acuratete pentru introducerea corecta a datelor si respectarea informatiilor. Cu toate acestea este posibil sa apara erori. TANDEM nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt articol de pe sunt lipsite de erori.  
Daca in timpul navigarii observati astfel de erori, va rugam sa ne ajutati sa imbunatatim informatiile transmise, lasandu-ne un mesaj in cadrul formularului de “Sugestii si reclamatii”.
 
Transport si returnare

TANDEM, prin intermediul firmelor de curierat livreaza produse in toate localitatile din Romania.
Pentru destinatiile din afara Romaniei oferim clientilor libertatea de a-si alege modalitatea de transport, costurile de livrare fiind suportate de catre destinatar.


Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat, iar coletul se expediaza la adresa indicata in comanda.
Dupa expedierea produselor, veti primi un e-mail in care veti fi informat despre:

  • livrarea produselor
  • numarul de identificare al coletului
  • numele curierului cu care a fost trimis.

Cu aceste informatii puteti accesa in orice moment website-ul firmei de curierat si puteti urmari comanda in timp real.
 
Expediere in aceeasi zi  
Comanda receptionata pana la ora 1400 se expediaza in sistem ramburs in aceeasi zi. Comenzile receptionate dupa ora 1400se trimit in urmatoarea zi.
In localitatile din Romania unde exista sediu Fan Curier, coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii, exceptie de la aceasta regula o reprezinta regiunile Moldova si Dobrogea, unde coletul ajunge in maxim 48 de ore.
In cazul platilor prin banca, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul SC TANDEM SRL a platii contravalorii facturii proforme.  


Pentru produsele care se intorc in garantie din cauze legate de transport, costul returnarii este suportat de catre TANDEM.


Privind dreptul de unilateral al consumatorului. Art 4 al.C din OG 34/2014:
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".
Puteti accesa un model de formular de retragere aici.


Costul cu transportul de la Client catre Sc. TANDEM S.R.L. se achita de catre Client.
Marfa returnata trebuie sa fie completa, neafectata fizic sau cosmetic, in ambalajele cu care a fost trimisa si insotita de factura originala.
O exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care sunt returnate din cauze legate de transport. Pentru acestea TANDEM ofera transport GRATUIT si inlocuirea produsului.  
 
Conciliere

Daca aveti probleme legate de produse, comanda sau conditiile de transport, ce nu par a  se rezolva cu agentul TANDEM cu care discutati, va rugam sa trimiteti sesizarea dvs. inspre departamentul Marketing, la adresa de e-mail  marketing@tandem.ro. Sesizarile vor fi directionate catre managementul companiei in functie de aria de competenta in care se incadreaza. In maxim 48 de ore de la primirea sesizarii pe e-mail, se revine cu un raspuns clar.
Pentru detalii privind protectia dvs. ca si consumator, va rugam sa verificati site-ul Autoritatii Nationale a Protectiei Consumatorului.http://www.anpc.gov.ro/anpc/index.php
 
Prevederi diverse
Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii conditiile din cadrul website-ului si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Acordare discounturi comerciale
Reducerile pe care societatea SC TANDEM SRL le acorda se calculeaza in acelasi fel cum se calculeaza si TVA-ul , fiind un calcul comercial, nu unul matematic.
- pret initial 100 lei - pret cu TVA (24%) = 124 lei      * 100 x 1.24 = 124
- pret initial cu TVA 124 lei – pret fara TVA (24%) = 100 lei     * 124 : 1.24 = 100

Afla in continuare programul de lucru al magazinului nostru din Timisoara si cum poti ajunge mai usor la noi. Toate informatiile le gasesti la urmatoarea rublica : Comanda telefonica & Achizitie in magazin